spacer spacer spacer spacer
spacer
 
B e h a n d e l i n g e n
Bij Beautystudio 4U in Peize kunt u terecht voor een uitgebalanceerd aanbod aan behandelingen. Van visagie, gelaatsverzorging, manicure en diverse lichaamsbehandelingen tot weldadige lichaamsmassages en hot stone massages.
Hot stone massage is een massage met warme stenen die, net als de lichaamsdelen, ingesmeerd zijn met aromatische oliën. Het zijn zachte, fijn gevormde basaltstenen die oorspronkelijk uit Hawaï komen. De stenen ontstaan door de hitte van de vulkanen en zijn als het ware gestolde lavastenen. De grote dichtheid en het grote ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte (komen uit verwarmd water) goed vasthouden en weer langzaam afgeven aan het lichaam. Met als resultaat een hele intense ontspannende ervaring die lang doorwerkt.
Een gladde, stralende gezichtshuid wil iedereen wel, maar vanzelf gaat dat niet. Er is helaas geen standaard gelaatsverzorging, omdat iedereen een ander type huid heeft, zoals de 'normale' huid, 'vette' huid (ook de acnéhuid), de 'droge' huid, 'gemengde' huid en 'gevoelige' huid. Er kunnen ook combinaties van types voorkomen. En dan heb je nog de rijpere oftewel oudere huid. Bij Beautystudio 4U zijn er diverse gelaatsbehandelingen die afgestemd worden op uw type huid.
Bij Beautystudio 4U gaat de aandacht uit naar de verzorging van uw hele lichaam van top tot teen. De verzorging van uw handen, voeten en lichaam maakt dan ook onderdeel uit van onze behandelingen. U kunt bij ons terecht voor hand-, voet en beenmassages ter bevordering van de doorbloeding, het verzorgen en lakken van uw nagels, het harsen van overmatige beharing.
Ook op het gebied van visagie verzorgt Beautystudio 4U een compleet programma: u kunt terecht voor een persoonlijk make-up advies en het aanbrengen van een dag of avond make-up. Verder zijn we gespecialiseerd in bruidsmake-up en de visagie bij modellen, modeshows en theaterstukken.
 
.: BruJon webdesign :.