spacer spacer spacer
spacer
button
spacer
spacer
spacer
Lijsbeth Brons heet u
van harte welkom in haar “Beautystudio 4U”.

Deze creatieve en moderne Beautystudio onderscheidt zich door innovatief te zijn. Dat is te zien in het uitgebreide aanbod van de behandelingen, waarbij uw ontspanning en wellness een belangrijk item zijn.
Lees hier het laatste nieuws.
tel 050 5034480
e-mail info@beautystudio4u.nl

spacer
 
P r o d u k t e n
Voor zowel huidverzorging als visagie is gekozen voor de produkten van Malu Wilz. Deze produkten worden ontwikkeld door twee grote namen in deze branche: Helmut Baurecht en Malu Wilz. Helmut Baurecht had een visie, hoe zijn ideale merk er uit zou moeten zien. Exclusief, luxe en trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Een idee wat al snel gestalte kreeg door de samenwerking met de topvisagist Malu Wilz. Deze twee creatieve geesten, ontwikkelden samen een cosmeticalijn van professionals voor professionals.
Malu Wilz kenmerkt zich onder meer door een modern en actueel kleurenassortiment, het gebruik van hoogwaardige huidvriendelijke grondstoffen (daardoor ook geschikt voor mensen met gevoelige huid). In 2010 is er een Pure Nature lijn aan toegevoegd. In deze eco gecertificeerde produkten ontbreken toegevoegde conserverings-, kleur- & geurstoffen. Tenslotte, Malu Wilz is dierproefvrij (goedgekeurd door Proefkoneen).

Op dit moment is het merk Malu Wilz vertegenwoordigd in meer dan 25 landen en wordt het alleen al in Duitsland afgenomen door 3000 schoonheids-instituten. Beautystudio 4U heeft het alleenrecht voor gebruik en verkoop van Malu Wilz in Peize gekregen. Dit is te danken aan het feit dat Lijsbeth de professionele kwaliteit van de produkten volledig tot hun recht kan laten komen.

malu wilz visagie produkten logo
Beautystudio 4U is ook gespecialiseerd in het verzorgen van Bruidsmake-up. Wij zorgen er voor dat jij er op je trouwdag als mooiste bijloopt (klik hier voor info).
 
.: BruJon webdesign :.