spacer spacer spacer
spacer
button
spacer
spacer
spacer
Lijsbeth Brons heet u
van harte welkom in haar “Beautystudio 4U”.

Deze creatieve en moderne Beautystudio onderscheidt zich door innovatief te zijn. Dat is te zien in het uitgebreide aanbod van de behandelingen, waarbij uw ontspanning en wellness een belangrijk item zijn.
Lees hier het laatste nieuws.
tel 050 5034480
e-mail info@beautystudio4u.nl

spacer
 
W o r k s h o p s

Lijsbeth Brons van Beautystudio 4U geeft het gehele jaar door workshops Make-up.

De visagie workshop is er op gericht om te ontdekken wat jouw uiterlijke kenmerken zijn en hoe je die kunt accentueren met make-up. Aan bod komen de nieuwste technieken op make-up gebied, maar ook kleuradviezen. Vervolgens wordt de make-up beschikbaar gesteld en kunnen de deelnemers hiermee experimenteren onder deskundige leiding van de visagiste. Er wordt gewerkt met de nieuwste seizoenskleuren van het merk Malu Wilz.

Per workshop (van ca. 2,5 uur) is er plaats voor max. 5 personen. De lokatie en het tijdstip van de workshop zal in overleg plaatsvinden. De kosten zijn € 20,- p.p. (inclusief koffie/thee en gebruik van make-up).

Deze workshops worden georganiseerd voor verschillende doelgroepen, zoals een gezellige vriendinnen- of vrijgezellenavond. Echter, een dergelijke workshop zal ook heel goed passen in een bedrijfsuitje of –training. U kunt zich per groep opgeven maar individueel is ook mogelijk.

Tevens worden er ook regelmatig workshops voor tieners georganiseerd. Een leuke tip voor tieners is om een verjaardagsfeest met als thema make-up te laten organiseren door Lijsbeth Brons.

Sinds kort worden er speciale workshops georganiseerd met een haarstylist én professionele fotograaf. Kijk bij nieuws voor een impressie of neem contact op voor meer informatie.

Een gezellige vriendinnen- of vrijgezellenavond bij Beautystudio 4U
Een verjaardagsfeestje met het thema make-up bij Beautystudio 4U
 
.: BruJon webdesign :.