spacer spacer spacer
spacer
button
spacer
spacer
spacer
Lijsbeth Brons heet u
van harte welkom in haar “Beautystudio 4U”.

Deze creatieve en moderne Beautystudio onderscheidt zich door innovatief te zijn. Dat is te zien in het uitgebreide aanbod van de behandelingen, waarbij uw ontspanning en wellness een belangrijk item zijn.
Lees hier het laatste nieuws.
tel 050 5034480
e-mail info@beautystudio4u.nl

spacer
 
N i e u w s
Succesvolle Fotoshootdag 22 maart 2013

Wie wil er nou geen prachtige (portret)foto van hem- of haarzelf? Dan was dit je eerste kans! Drie top vakmensen hadden de handen ineengeslagen om een dag te organiseren waar men een schitterende (portret)foto van zichzelf kon laten maken. Het trio, bestaande uit fotograaf Alfred Oosterman, visagist Lijsbeth Brons en hairstylist Marjon Veenhuizen, hadden een unieke fotoshootdag samengesteld op vrijdag 22 maart van 13.00 uur tot 20.00 uur. De locatie was de fotostudio van Alfred Oosterman Fotografie aan de Hoofdstraat in Peize. Het thema van de dag was "Portret op haar mooist".

Je haren laten stylen door Marjon Veenhuizen van Kapsalon Hair & Beauty en passende make-up laten aanbrengen door visagist Lijsbeth Brons. Je mocht uiteraard zelf weten hoe je wilde worden opgemaakt en je hoe je haren moesten worden gestyled, maar velen gaven ook de hairstylist en visagist de vrije hand. Na afronding van beide specialistische behandelingen stond fotograaf Alfred Oosterman klaar om prachtige foto's te maken.

Klik voor een vergroting en meer foto's op de foto.

fotoshootdag 22 maart 2013 Peize. Klik voor een vergroting van deze foto en blader door de andere foto's
Lijsbeth verzorgt visagie van de Kerstengel in de Krant

Op de voorpagina van de kersteditie van de Krant pronkte Marielle Saffrie als kerstengel. Lijsbeth Brons van Beautystudio 4U verzorgde de visagie en de haarstyling, terwijl Alfred Oosterman - eveneens uit Peize - haar fotografeerde.

Klik voor een vergroting van de voorpagina op de foto en blader door de andere foto's in deze serie.

Lijsbeth verzorgt visagie van de Kerstengel in De Krant. Klik voor een vergroting van deze foto en blader door de andere foto's
volgende nieuwspagina >>
 
.: BruJon webdesign :.