spacer spacer spacer
spacer
button
spacer
spacer
spacer
Lijsbeth Brons heet u
van harte welkom in haar “Beautystudio 4U”.

Deze creatieve en moderne Beautystudio onderscheidt zich door innovatief te zijn. Dat is te zien in het uitgebreide aanbod van de behandelingen, waarbij uw ontspanning en wellness een belangrijk item zijn.
Lees hier het laatste nieuws.
tel 050 5034480
e-mail info@beautystudio4u.nl

spacer
 
N i e u w s
Open modellendag in december

Lijsbeth Brons organiseert i.s.m. een professionele fotograaf en een haarstylist in december 2012 een open modellendag. Deze unieke samenwerking biedt jou de kans op een aantrekkelijke fotoshoot. Meer info komt in de Krant en hier op de website.

Wederom geselecteerd als visagist bij Miss Noord Nederland

Bij de laatste Miss Noord verkiezing gehouden tijdens de Rodermarkt heeft Lijsbeth Brons van Beautystudio4U er wederom voor gezorgd om als geselecteerd visagiste de dames er op hun mooist te laten uit zien.

Miss Noord verkiezing met visagie door Lijsbeth Brons van Beautystudio 4U
Nieuwe 'Pure Nature' eco-produktenlijn voor een Natuurlijke mooie huid

De produktlijn die wordt gebruikt bij BeautyStudio 4U is onlangs uitgebreid met de Malu Wilz PURE NATURE produkten. Hiermee speelt Lijsbeth Brons in op de veranderde waarden en normen en een nieuw bewustzijn naar gezonde, duurzame ťn ecologisch verantwoorde produkten. Deze produkten zijn Ecocert gecertificeerd. Ecocert is wereldwijd de grootste, onafhankelijke controledienst voor organische cosmetica.

Met het Malu Wilz Pure Nature concept kan iedere huid behandeld worden. Door de natuurlijke ingrediŽnten zijn deze produkten ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

De Malu Wilz Pure Nature visagie produktlijn bij Beautystudio 4U

Alle producten van de PURE NATURE Lijn zijn ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige inhoudstoffen in een soepele textuur, die de huid verwennen en dat: zonder minerale oliŽn, PEG emulgatoren, Synthetische Geurstoffen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

De Malu Wilz Pure Nature visagie produktlijn bij Beautystudio 4U
<< vorige nieuwspagina  volgende nieuwspagina >>
 
.: BruJon webdesign :.