spacer spacer spacer
spacer
button
spacer
spacer
spacer
Lijsbeth Brons heet u
van harte welkom in haar “Beautystudio 4U”.

Deze creatieve en moderne Beautystudio onderscheidt zich door innovatief te zijn. Dat is te zien in het uitgebreide aanbod van de behandelingen, waarbij uw ontspanning en wellness een belangrijk item zijn.
Lees hier het laatste nieuws.
tel 050 5034480
e-mail info@beautystudio4u.nl

spacer
 
N i e u w s
Botox behandelingen

Vanaf heden is het ook mogelijk om een botox behandeling te boeken bij Lijsbeth Brons in Peize. De botox behandelingen worden uitgevoerd door een geregistreerd plastisch chirurg.

Informeer
vrijblijvend naar de mogelijkheden (ook als u woonachtig bent in de regio Roden, Leek, Eelde-Paterswolde, Vries, Assen of Groningen)

botox behandelingen nu bij Beautystudio 4U
Nieuwe reeks Visagie workshops

Beautystudio 4U weer gestart met een nieuwe reeks Visagie workshops, tijdens deze workshop worden er diverse technieken besproken o.a. Smokey eyes, glamour make-up etc. Er wordt gewerkt met de nieuwe trendkleuren van Malu Wilz Business Class. Kijk voor aanvullende informatie op de workshops pagina

smokey-eye techniek wordt o.a. besproken op de workshops van Beautystudio 4U
Beautystudio 4U op Bruidsbeurs

De 3e editie van de professioneel opgezette bruidsbeurs in Roden is inmiddels gehouden. In het Best Western Langewold Hotel presenteerden ca. 25 bedrijven zich. Vrijwel alle facetten van de huwelijksdag waren aanwezig incl. 3 modeshows van bruidskleding. Beautystudio 4U was aanwezig op deze Bruidsbeurs Noordenveld.

Beautystudio 4U op Bruidsbeurs Noordenveld Roden
<< vorige nieuwspagina  volgende nieuwspagina >>
 
.: BruJon webdesign :.